Majoitusmaailman tarina

Kun hotelli- ja ravintolaesimies sekä moniosaajamuusikko päättivät perustaa perheen marraskuisena iltana 2003, syntyi samalla alku perheyritykselle. Varsinainen yritystoiminta käynnistyi 2008, kun perhe perusti ravintolan Pyhäjoelle. Parin vuoden päästä yrityksen ensimmäinen kalustettu asunto (yksiö) palveli ravintolan tarpeita, ja pian asuntoja tulikin jo lisää. 

Majoitusmaailma – Suvi ja Mikko Salmela

Sivutoiminen majoitustoiminta muuttui päätoimiseksi majoitustoiminnaksi Pyhäjoella vuonna 2012, jolloin yrityksestä tuli asuntopyhajoelta.fi. Vuonna 2017 asiakkaiden toiveesta yritys aloitti projektimajoituksen, jolloin liiketoiminta laajeni ja nimi ei kuvannut enää toiminnan luonnetta. 

Vuosi 2019 toi tullessaan uuden nimen, jota nyt ylpeästi käytämme.

Olemme  nyt Majoitusmaailma!

Vuonna 2022 Suvin sisko Hanna liittyi majoitusmaailman perheyritykseen, hän työskentelee yrityksen majoituspalvelun esimiehenä. Hannalla entuudestaan hotelli-, ja ravintola-alan esimies koulutus. Hannan tultua yritykseen, saimme myös uuden toimipisteen Laihialle.

Majoituspaikkakuntia tulee meille kokoajan lisää. Vaikka toiminta on kasvanut ja laajentunut, niin edelleen olemme se sama perheyritys, kuin vuonna 2008: Kodinomainen, alusta loppuun kaiken tarjoava ja asiakkaiden tarpeisiin nopeasti reagoiva.

Tervetuloa osaksi Majoitusmaailman elämää!Terveisin,
Suvi, Mikko ja Hanna